AYYILDIZ TIM

Night Diamond Bloody Red - Unavailable

EREN icin Sessizce Nobetteyiz...SEHIDIM RAHAT UYU BIZ BEKLERIZ VATANI

DESINGED BY Network44 Night Diamond Bloody Red - Unavailable

Termeni si conditii


Conditii de utilizare a serviciilor

Se recomanda citirea acestor conditii de fiecare data cand accesati acest site. Aceste conditii se pot modifica oricand, fara o notificare prealabila.

 
Descrierea serviciilor

Wati.ro este un magazin online de prezentare a ofertei de becuri economice, prelungitoare, prize inteligente, surse de energie, accesorii auto, echipamente auto etc. a firmei S.C. AGAN TRUST SRL cu sediul in com. Ulmi, sat Mosteni, nr.55, jud. Giurgiu, avand urmatoarele date de identificare: Cod fiscal:RO23231551, Reg.Com J52/82/2008. Aceasta este firma care va va trimite produsele.

Acest site va ofera posibilitatea de a efectua o comanda online prin intermediul sistemului de cos de cumparaturi si a formularului de comanda. Imaginile produselor afisate pe acest site sunt cu titlu de prezentare.

 
Returnarea produselor

Daca, din diferite motive, nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna in termen de 10 zile de la primirea coletului si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra, in ambele situatii clientul va trebui sa suporte contravaloarea taxei de curierat, folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea.

Conform legislatiei in vigoare, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"

Asadar, Dumneavoastra aveti dreptul sa ne notificati in scris ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se poate face in urmatoarele conditii:

- produsele sa fie returnate in termenul de 10 zile de la primirea coletului

- produsele trebuie sa se afle in ambalajul original si nedeteriorate

- produsele sunt returnate pe cheltuiala clientului folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea

- contravaloarea produselor va fi returnata de catre S.C. AGAN TRUST SRL in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

 
Garantia comerciala

Garantia comerciala este potrivit certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs,si constituie intervalul de timp in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului. In situatia in care durata de nefunctionare provocata de deficiente, depaseste 10% din termenul de garantie, vanzatorul va inlocui produsul sau va returna contravaloarea acestuia, in functie de optiunea consumatorului.

 
Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, prin lege de garantia de conformitate, care ilustreaza intervalul de timp legal de 24 de luni, in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se raporteaza la caracteristicile produsului oferit consumatorului prin publicitate aferent facuta de vanzator/producator. Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatia se va executa intr-un timp rezonabil de timp maxim 20 zile lucratoare.

 
Obligatiile utilizatorilor

1.Site-ul wati.ro este proprietatea S.C. AGAN TRUST SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea S.C. AGAN TRUST SRL. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte sau grafica pentru folosirea în scopuri comerciale.
2.Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui S.C. AGAN TRUST SRL si/sau clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

 
Prezentarea ofertei

1.Imaginile produselor

Imaginile produselor afisate pe site-ul wati.ro sunt cu titlu de prezentare. Intre imaginea prezentata si produsul pe care-l primiti, in cazul in care faceti o comanda, pot aparea diferente.

2.Descrierea produsului

Desi echipa wati.ro depune toate eforturile pentru ca descrierile produselor sa fie fara erori, se poate intampla, la un moment dat, sa existe anumite greseli de redactare sau de alta natura. Astfel, ar putea exista diferente intre descrierea produselor din oferta de pe wati.ro si specificatiile tehnice sau instructiunile de utilizare pe care le primiti o data cu produsul. Acest lucru nu inseamna ca vrem sa va inducem in eroare cu prezentarea ofertei. Tocmai de aceea, daca considerati ca ati fost prejudiciat de alegerea facuta, pe aceste considerente, va oferim posibilitatea sa returnati produsul in ambalajul original, nedeteriorat, insotit de factura, pe cheltuiala noastra, urmand ca noi sa va returnam banii in cel mai scurt timp posibil. Pentru a urma aceasta procedura, trebuie, in prealabil, sa ne contactati utilizand una dintre modalitatile puse la dispozitie in pagina de contact de pe site-ul wati.ro. 

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Wati.ro © 2018